Rihanna avautui pahoinpitelystään – näin se tapahtui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna kertoi Good Morning America -aamuohjelman haastattelussa olevansa pahoillaan siitä että kykeni rakastumaan ihmiseen, joka oli pahoinpidellyt hänet. Lisäksi hän paljasti uusia yksityiskohtia pahoinpitelystään.

Rihanna paljasti Diane Sawyerin haastattelussa, että hänet helmikuisena iltana autossaan hakannut Chris Brown ”ei ollut läsnä” pahoinpitelyhetkellä, sillä hänen silmänsä olivat täysin tyhjät ja tunteettomat.

– Kykenin ajattelemaan vain, että koska tämä päättyy? Koska tämä päättyy? Hänen silmissään ei näkynyt lainkaan sielua. Hänellä oli totaalinen blackout. Hän ei ollut edes ihminen, kun katsoin häntä, Rihanna muisteli.

Rihanna vahvisti aiemmin julkisuudessa liikkuneet tiedot siitä, että julkkisparin riita alkoi Chrisin toiselta naiselta saamasta tekstiviestistä kun he olivat ajamassa pois Grammy-gaalan alkujuhlista.

– Hän jäi kiinni valheesta, eikä hän suostunut kertomaan totuutta. Minäkään en antanut periksi. En voinut sietää, että hän valehteli minulle. Hän ei taas voinut sietää, että minä en voinut sietää sitä. Se ajoi hänet väkivaltaan minua kohtaan. Ja se oli todella rajua. Minut hakattiin, vuosin verta ja kasvoni turposivat.

Sairaalasta päästyään Rihanna ja Chris Brown palasivat hetkeksi yhteen ja suuntasivat yhteiselle lomalle. Pian Rihanna tuli kuitenkin järkiinsä ja jätti miehen. Sittemmin Chrisille määrättiin oikeudessa lähestymiskielto Rihannaan ja kova rangaistus törkeästä pahoinpitelystä.