Rihanna katuu palaamista hakkaajansa luo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna joutui helmikuun alussa silloisen poikaystävänsä Chris Brownin pahoinpitelemäksi Hollywoodissa. Pian sairaalasta päästyään Rihanna palasi yllättäen poikaystävänsä kainaloon ja suuntaasi vieläpä yhteiselle lomalle.

Suhde ei kuitenkaan jatkunut enää pitkään. Nyt laulajatähti on viimein itsekin tunnustanut tehneensä pahan virheen jatkaessaan suhdettaan hakkaajansa kanssa. Rihanna kertoi Good Morning America -aamuohjelman haastattelussa olevansa pahoillaan siitä että kykeni rakastumaan ihmiseen, joka oli pahoinpidellyt hänet.

– Rakastuin tuollaiseen henkilöön niin palavasti, että palasin vielä hänen luokseen. Se on noloa. Olen kuitenkin vahva. Se on tapahtunut minulle, eikä se ollut minun vikani. Se olisi voinut tapahtua kenelle tahansa, Rihanna kertoi.

Rihanna ymmärsi kuitenkin pian erota Brownista ja lupautui monien vaiheiden jälkeen mysö todistamaan oikeudessa ex-poikaystäväänsä vastaan. Samassa haastattelussa Rihanna kertoi, että hänestä sairaalassa otetun valokuvan leviäminen julkisuuteen oli kova paikka. Suosikkilaulaja tunsi tuolloin viimeisenkin yksityisyytensä kadonneen.