Miranda Kerr upeassa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Orlando Bloomin kanssa seurusteleva supermalli Miranda Kerr on nähty pitkästä aikaa julkisuudessa muutenkin kuin alastomana tai bikineissä, kun hän osallistui hyväntekeväisyyden nimissä HUG Awards 2009 -gaalaan.

Lehdissä useaan otteeseen nakuillut kaunotar poseerasi tällä kertaa julkkisjuhlien punaisella matolla pienenpieneen vaaleanpunaiseen cocktail-mekkoon pukeutuneena. Ei siis ihme, että huippumalli oli yksi tapahtuman seuratuimmista kaunottarista. Katso kuvat tästä.

Australialaissyntyinen 26-vuotias alusvaatemalli on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli yli 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Taannoin hänen säärensä valittiin maailman parhaiksi. Kerr on poseerannut usein muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla sekä XOXO ja Victoria’s Secret -mallistojen mainoskuvissa.