BB-Kätlin palasi taloon! Jättiyllätys keskellä yötä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on viimeisen vuorokauden aikana koettu tunteita laidasta laitaan. Mukavasti sujunut hauska ilta sai yllättävän surullisen käänteen, kun Isoveli ilmoitti filippiiniläiselle Cathylle, että tämän tulee pakata heti tavaransa ja poistua talosta tunnin kuluttua.

Cathyn lähdön jälkeen jotkut asukkaat veikkasivat, että Kätlin olisi jo palannut Manilasta ja piilottelisi talon sviitissä. Arvaus ei mennyt kovinkaan monella tunnilla vikaan, sillä tuolloin Kätlin oli jo kovaa vauhtia lähestymässä Helsinki-Vantaan lentokenttää. Lopulta Suomeen päästyään vaalea neitokainen kiidätettiin hotellin sijaan suoraan Big Brother -taloon, jossa muut asukkaat nukkuivat.

Kello 01:48 talossa syttyivät valot ja Sininen ja valkoinen -kappale alkoi soida kovaäänisesti. Muutamaa sekuntia myöhemmin ovi avautui ja BB-Kätlin asteli sisään taloon. Asukkailla meni hetki ennen kuin he tajusivat mitä tapahtuu.

– Kätlin perkele! Tervetuloa kotiin, BB-Toni mumisi tullessaan slummin makuuhuoneesta.

– Ooksä ihan normaali, BB-Dana kysyi ensimmäiseksi.

– V**tu mä säikähdin, BB-Saranna sanoi.

– Onks nyt yö vielä? BB-Aso ihmetteli.

– Mulla on niin paljon kerrottavaa teille. Kun mä lähdin niin mä olin kauheessa krapulassa, mut sit yhtäkkiä mä olinkin lähdössä. Herrajumala, Kätlin totesi vauhdikkaaseen tapaansa.

Viihdelehti Staran tietojen mukaan BB-Cathy on edelleen Helsingissä ja hän poistuu Suomesta vasta lauantaina aamupäivällä. Hotellissa perjantai-illan ja yön viettävä neitokainen lentänee Filippiinien Pinoy Big Brother -tiimin kanssa Manilaan Amsterdamin tai Frankfurtin kautta. Sikäläiseen BB-taloon hän marssii vasta sunnuntaina.