Chris Brown Rihannalle: ”Pahoinpitely on yksityisasia!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka poikaystävänsä pahoinpitelemäksi helmikuussa joutunut r&b-laulaja Rihanna paljasti yksityiskohtia pahoinpitelystä. Hän puhui asiasta avoimesti amerikkalaisen aamuohjelman haastattelussa.

Rihanna kertoi muiden muassa, että Chrisin silmissä ei näkynyt lainkaan sielua hänen jakaessaan nyrkiniskuja naista kohti. Törkeästä pahoinpitelystä pitkään ehdolliseen vankeuteen tuomittu hiphop-artisti on nyt raivostunut ex-tyttöystävänsä paljastuksista ja todennut, etteivät pahoinpitelyn yksityiskohdat kuulu muille.

– Pysyn aikaisemmassa kannassani, jonka mukaan yksityiskohtien tulisi pysyä yksityisasiana meidän välillämme. Arvostan hänen tukeaan ja toivon hänelle kaikkea parasta, Chris Brown kertoi MTV-kanavan haastattelussa.

– Olen erittäin pahoillani siitä mitä tein ja hyväksyn toimieni seuraukset. Tässä vaiheessa otan asianmukaisia askeleita, jotta voisin oppia virheistäni. Toivon, että myös muut samanlaisessa tilanteessa olevat voisivat oppia tästä. Kaikenlainen hyväksikäyttö on väärin. Loput jätän Jumalalle.