Homot palkitsivat poikabändin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlantilainen poikabändi Boyzone oli uransa huipulla 90-luvulla, mutta toiminut myös sen jälkeen. Pari viikkoa sitten yhtyeen jäsen Stephen Gately löytyi kuitenkin bileillan jälkeen kuolleena hotellihuoneestaan Mallorcalla. Nyt brittiläinen homojärjestö on muistanut yhtyettä palkinnolla.

Homojen oikeuksia ajava Stonewall-järjestö kunnioitti Boyzonea myötämällä yhtyeelle Vuoden viihdyttäjä -palkinnon torstaina Lontoossa. Palkinnon nouti Gatelyn miesystävä Andrew Cowles.

Palkinnon myöntämisen perusteluiksi oli mainittu muiden muassa se, että yhtyeen viime vuonna julkaistussa Better-musiikkivideossa esitettiin homosuhde, joka ei ollut mukana markkinointitarkoituksessa, vaan ajaakseen homojen etuja.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat