Muodokas Katie Green riisui kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen mallikaunotar Katie Green nousi taannoin julkkikseksi erityisesti Wonderbra-rintaliivien mainoksista. Sittemmin myös Daily Expressin kolmossivun tyttönä poseerannut Green nähdään nakuilemassa lehdessä.

Nykyisin Spice Girls -tähti Melanie Brownin tavoin Ultimo-alusvaatemerkin kasvona ja vartalona nähtävä Katie Green on nyt riisunut vaatteensa omaa nimeään kantavassa Katie Green 2010 -tyttökalenterissa. Glamour-mallin intiimejä ruumiinosia ei kuitenkaan kuvissa nähdä. Katso kuvat tästä.

21-vuotias Katie Green on nousujohteisella urallaan poseerannut myös Sony-televisioiden mainoksissa sekä lukuisten lehtien kansissa ja sisäsivuilla. Niihin lukeutuvat muiden muassa Love It!, Zoo Magazine, News of The World, Daily Express, OK Magazine, Daily Mirror ja Daily Star Sunday. Lisäksi hän tähdittää nykyisin myös Generation Sex -ohjelmaa televisiossa.