Kätlin järkyttyi Tonin ja Iidan seksisessioista

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon viime yönä viikon poissaolon jälkeen palannut BB-Kätlin on tänään saanut pikakertauksen talon tapahtumista kuluneen viikon aikana. Yksi suurimmista yllätyksistä hänelle oli Tonin ja Iidan seksiseikkailut makuuhuoneen yhteissängyssä.

– Oliksä surullinen kun Iida lähti? Kun se oli sulle sellainen… Nukuitte kuitenkin vierekkäin, Kätlin tiedusteli ensin tietämättä sen enempää parin touhuista.

– Kerro hänellekin nyt kaikki, Aso painosti Tonia.

– Ei siinä parissa viikossa nyt kuitenkaan… Siis aina kun yksi lähtee… Toni kiemurteli.

– Ei se pelkkää nukkumista ollut, Aso jatkoi painostamista.

– Harrastittekste oikeesti seksiä? Siis oikeesti harrastitte seksiä? Missä? Tuolla? Käytittekste kortsua? Sinä aikana kun mä olin poissa? Missä muut oli? Täällä on ollut kunnon show käynnissä ja kaiken oon missannut, Kätlin tajusi viimein vihjeet.

– Joo. Jos ihan totta puhutaan niin taisi olla vain kaksi kertaa. Ei siitä sen enempää. Sitä oikeesti vatvottiin eilen koko ajan. Se on ihan luonnollinen asia. Ei kuitenkaan millään sellaisella hardcore-meiningillä. Mun on ihan turha sanoa mitään, Toni myönsi viimein.