Paris Hiltonin ihmeellinen rintavako

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton kertoi äskettäin viimeistelevänsä parhaillaan toista sooloalbumiaan. Tällä kertaa levyn kaikki kappaleet ovat hänen omaa käsialaansa. Viime aikoina kovin vähän otsikoissa ollut neitokainen on nyt bongattu juhlimassa.

Paris Hilton ja hänen poikaystävänsä Doug Reinhardt sekä siskonsa Nicky kuvattiin heidän käydessään illastamassa Länsi-Hollywoodissa sijaitsevassa Nobu-ravintolassa. Nykyisin omaa Heiress Records -levy-yhtiötään pyörittävä Paris Hilton oli pukeutunut mustaan asuun, joka oli varustettu erityisen antavalla yläosalla.

Parisin alati muuttuva rintavako on kuitenkin jälleen aiheuttanut mielenkiintoa sikäläisissä viihdelehdissä, sillä sen koko tuntuu vaihtelevan päivittäin. Hilton on tosin aiemminkin itse myöntänyt salaisuutensa olevan oikeissa liivivalinnoissa, mutta silti tapausta nimitetään ”Hiltonin ihmeeksi”. Katso tämänkertainen kuva tästä.