Suhde paljastui Kätlinille: Saranna väänsi puukkoa haavassa

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -taloon viime yönä palannut BB-Kätlin on päässyt kertomaan kokemuksiaan asukkaille. Hän paljasti esimerkiksi kuinka oli jo viiden päivän reissun jälkeen uskaltautunut pussaamaan Hermesiä.

Samalla on ollut myös asukkkaiden vuoro kertoa talon tapahtumista Kätlinille. Puhe ei ollut millään kääntyä asukkaiden välisiin ihmissuhteisiin, mutta BB-Stephania päätti lopulta ottaa ohjat käsiinsä nähdessään tilanteen tulleen.

– Sami mitä sä oot viikossa antanut? BB-Stephania kysyi viekkaalla äänensävyllä.

– Sami on viikossa menettänyt jo sydämensä ja ja mitäs kaikkea muuta? Chiki chiki au au, Sampo komppasi.

– Ai mitä Sami on menettänyt viikossa? Ai miten niin sydämensä? Saranna itse jatkoi haluamatta vaihtaa puheenaihetta.

– Ai Sarannan? Onko? Onks teillä niinku jotain juttua? Kätlin kysyi ihmeissään.

– O, BB-Sami huusi vastaukseksi makuuhuoneesta Sarannan hymyillessä edelleen viekkaasti.

– Ne pussailee avoimesti jo, BB-Toni vahvisti.

– Oottekste niinku yhdessä Sarannan kanssa? Te seukkaatteko? Vou! Oottekste tehneet jotain muuta kuin pussaillut? Oottekste sormitellut? Kätlin jatkoi kysymystulvaansa.

Tämän jälkeen keskustelu äityi kovaääniseksi, kun kaikki läsnä olleet asukkaat kertoivat yhteen ääneen mitä Samin ja Sarannan välillä oli viikon aikana tapahtunut. Aso kertoi esimerkiksi haistelleensa Samin sormia ja Stephania kertoi kuinka BB-pari on kuhertellut avoimesti talossa Kätlinin poissaollessa.

Pian Kätlin iski kuitenkin takaisin kertoen, että Saranna oli ilmoittanut viidakkobileissä juovuksissa, ettei Sami ollut hänen tyyppisensä mies. Saranna ei pitänyt lainkaan paljastuksesta, mutta ei kiistänytkään sitä. Hän kuitenkin totesi Samin olevan ”kai sitten” hänen tyyppisensä mies.