Tältä 63-vuotias Cher näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jo 45 vuoden ajan supersuosiosta nauttinut popdiiva Cher on läpikäynyt vuosien varrella lukuisia kauneusleikkauksia pysyäkseen nuorekkaana. Hän onkin jo vuosien ajan ollut muiden muassa sketsiohjelmien ja stand-up -koomikkojen vitsien vakioaihe.

Los Angelesin kansainvälisellä LAX-lentokentällä eilen ikuistettujen kuvien perusteella Cher on jälleen vanhoilla päivillään tehnyt michaeljacksonit ja käynyt pienentämässä tuulenhalkojaansa kirurgisesti. Katso kuvat tästä.

Vuosikymmeniä sitten hän oli erityisen tunnettu juuri muhkeasta nenästään, mutta lukuisten leikkausten myötä se on pienentynyt huomattavasti. Muutenkin Cher näyttää 63-vuotiaana ainakin 10 – 15 vuotta ikäistään nuoremmalta. Osansa vaikutelmaan toi myös hänen nuorekas pukeutumisensa.