BB-Cathy palasi Manilan BB-taloon – kertoi piereskelystä!

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talossa viisi päivää viettänyt filippiiniläinen BB-Cathy poistui Espoossa sijaitsevasta BB-talosta perjantaina illalla. Kotimatkalle hän lähti Helsingistä vasta lauantaina iltapäivällä. Cathy ja muu filippiiniläinen ryhmä lensivät Helsingistä ensin Finnairin lennolla Bangkokiin.

Bangkokissa heillä oli tuntikausia kestänyt odotus, jonka Cathy vietti muiden muassa ruokaillen. Lentokoneessa hän ei syönyt lainkaan. Välilaskun jälkeen ryhmä lähti kello 09.00 Suomen aikaa Philippine Airlinesin lennolla PR731 kohti Manilaa. Perille ryhmä saapui iltapäivällä kello 12.15 Suomen aikaa. Kätlinin paluun tapaan Cathyä ei kuljetettu suoraan sikäläiseen Big Brother -taloon, vaan tumma kaunotar asteli takaisin vasta kello iltaseitsemältä Suomen aikaa.

Cathyn vastaanotto oli innokas, ja asukkaat halusivat kovasti tietää mitä kaikkea neitokainen oli Suomessa kokenut. Asukkaat puhuvat keskenään pääasiassa tagalogia, mutta välillä myös englantia. Keskustelusta kävi siten ilmi, että Cathy kertoi asukkaille muiden muassa suomalaisten tavasta piereskellä toistensa kiusaksi. Keskusteluissa oli myös Kätlinin ja Hermesin suhde.