BB-Cathy perillä Manilassa – astelee tänään BB-taloon

Big Brother · Stara.fi

BB-Cathy poistui Suomen Big Brother -talosta perjantaina, mutta lähti vasta lauantaina iltapäivällä muun filippiiniläisen seurueensa kanssa paluulennolle Helsingistä Manilaan. Matka oli pitkä, ja se sisälsi tuttuun tapaan yhden välilaskun.

Viihdelehti Staran saamien tietojen mukaan ryhmän kotimatka alkoi Helsinki-Vantaan lentokentältä lauantaina kahdelta iltapäivällä. Loungessa nautitun kevyen lounaan jälkeen BB-Cathy kuljetettiin koneeseen. Hän ja muu ryhmä lensivät ensin Helsingistä Bangkokiin Finnairin lennolla AY089, joka saapui Thaimaan pääkaupunkiin kello 02.31 Suomen aikaa. Siellä vuorossa oli pitkä useiden tuntien välilasku, jonka aikana ryhmä söi lounaan. Cathy nautti riisiä ja porsasta.

Bangkokin Suvarnabhumin lentokentältä ryhmä jatkoi lopulta Manilaan kello 09.00 Suomen aikaa lähteneellä Philippine Airlinesin lennolla PR731, jonka Airbus 330 -lentokone oli perillä Manilan Ninoy Aquinon lentokentällä kello 12.15 Suomen aikaa. Cathy astelee takaisin sikäläiseen Pinoy Big Brother -taloon vielä tämän päivän aikana.