Isä hylkäsi BB-Nikon Big Brotherin vuoksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tunnetuksi tullut BB-Niko, eli Niko Saarinen, kirjoittaa nykyisin kuulumisiaan Staran blogissaan. Tänään hän paneutuu ajankohtaiseen aiheeseen, eli isänpäivään. Niko kertoo kuinka suosittu realityohjelma vei häneltä oman isänsä.

– Tänään vietetään myöskin Isänpäivää. Itselleni tulee toinen Isänpäivä, milloinka en ole yhteydessä isääni. En sano ettenkö ikävöisi häntä aina toisinaan, mutta jos joku on valmis kiistämään isyytensä, koska poika asteli Big Brotheriin niin eipä kovin hääppöistä sidettä välillämme kai koskaan ollutkaan? Niko ihmettelee blogissaan.

– Äitini kanssa usein juttelemme asiasta ja hän on myöskin hyvin pettynyt isäni käytökseen. Itseasiassa talossa ollessani, isäni kehotti äitiäni ottamaan yhteyttä tuotantotiimiin, jotta minut olisi poistettu talosta. Kuvitella, ehkäpä yksi toive toteutui, kun minut poistettiin lopulta talosta kesken kauden.

Isänsä lisäksi Niko ottaa kantaa myös toiseen ajankohtaiseen asiaan, eli sikainfluenssaan ja sen rokotuksiin. Mies itse on päättänyt olla hankkimatta rokotusta.

– Minun olisi tulevalla viikolla tarkoitus ottaa sikainfluenssa rokote, mutta pitkän ja hartaan pohdinnan päätteeksi olen tullut siihen tulokseen että se ei kannata. Lukuisia mielipiteitä kuulleenna olen tehnyt lopullisen päätöksen.

blogit.stara.fi/nikosaarinen