BB-Sami: ”Kätlinin voisi lähettää vaikka Kuuhun!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelman sunnuntain suorassa lähetyksessä BB-Kätlin näki tänään ensimmäistä kertaa videolta parhaita paloja filippiiniläisen Cathyn reissusta Suomeen. Samalla asukkaat näkivät ensimmäistä kertaa Kätlinin reissun kohokohtia Manilasta.

Videon jälkeen Vappu Pimiä tiedusteli asukkailta halukkuutta kuulla lisää Kätlinin tarinoita reissusta. BB-Esa A kertoi kuulevansa mielellään lisää neitokaisen matkakokemuksia. Tämän jälkeen Vappu tiedusteli Samilta, että oliko BB-Kätlin oikea valinta edustamaan Suomea asukasvaihdossa.

– Mun mielestä se oli ehdottomasti paras vaihtoehto. Käpsy on niin avoin ja ihana ihminen, että hänet voisi lähettää vaikka Kuuhun, BB-Sami totesi.

Hyväntahtoiseksi tarkoitettu toteamus sai sekä asukkaat että studioyleisön puhkeamaan nauruun, mutta Sami ei mennyt siitä hämilleen. Kätlin tosin loi mieheen hieman epäileviä katseita. Pian suomalaiset saivat lisää videomateriaalia, ja seuraavassa videossa keskityttiin pääasiassa Kätlinin ja Hermesin suhteeseen.