BB-talon ”kuninkaallinen” kotiin – syynä seksi Samin kanssa?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta häädettiin jälleen tänään yksi uusi asukas. Tapahtumarikkaan viikon jälkeen kotimatkalle passitettiin lopulta BB-Saranna. Talossa kuluneella viikolla asukasvaihdossa ollut BB-Cathy kuvaili häntä tänään Manilassa suomalaiseksi kuninkaalliseksi.

Saranna itse oli hieman vaivaantunut tunnetun aatelisen sukunimensä aiheuttamista mielikuvista, eikä hän pyrkinyt lainkaan korostamaan asiaa talossa, vaan hän yritti ennemminkin suitsia asukkaiden mielenkiintoa sitä kohtaan. Muut asukkaat saivat kuitenkin sukunimen lopulta selville, ja Filippiineiltä vierailulle saapuneelle Cathylle Sarannan kerrottiin olevan kuninkaallinen, kun aateliselle ei löytynyt oikealla hetkellä englanninkielistä käännöstä.

Saranna joutui häätöäänestykseen Danan kanssa molempien rikottua toistuvasti mikrofonisääntöjä talossa. Hän oli kuitenkin vain uusin pudonnut asukas sarjassa, jossa Samin kanssa seksiä harrastaneet naisasukkaat on äänestetty hyvin nopeasti ulos talosta. Saranna itse totesi Samin olleen hänelle vain leikkikalu.