Britneyn turneen karu alku – väki poistui kesken keikan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viikonloppuna kuinka Britney Spears aloitti kuukauden pituisen Australian kiertueensa varsin sekavissa tunnelmissa, kun paikallinen ministeri vaati konserttilippuihin mainintaa siitä, että konsertin musiikki tulee lauluineen pääosin nauhalta.

Britneyn turneen ensimmäinen konsertti perjantaina Perthin Burswood Domessa sujuikin varsin heikolla menestyksellä, sillä osa konserttiyleisöstä lähti virtaamaan pois keikkapaikalta jo kolmen kappaleen jälkeen.

Paikalla oli 17.000 katsojaa, mutta videonäytöillä nähtiin tähden itsensä sijaan lähinnä muuta grafiikkaa ja muiden muassa kansitaiteesta peräisin olleita kuvia, Australian Daily Telegraph kertoi. Tästä syystä katsojat olivat pettyneitä konsertin antiin.