Kate Hudson kehuu Botoxia estottomasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalaisnäyttelijä Kate Hudson tunnetaan varsin luonnonkauniina näyttelijänä, joka ei aivan ensimmäisten joukossa turvaudu kauneusleikkauksiin. Nyt hän on kuitenkin yllättänyt kehumalla estottomasti Botoxia ja kertonut käyttävänsä sitä itsekin jatkossa.

Nykyisin baseball-tähti Alex Rodriguezin kanssa seurusteleva 30-vuotias näyttelijätär paljasti, että hänen mielestään Botox-ruiskeet ovat upeita. Samalla hän totesi ettei ymmärrä miksi niin monet ihmiset ovat niin kiinnostuneita siitä kuka on moisia pistoksia käyttänyt.

– Olin kerran lehdistötilaisuudessa ja joku totesi minulle tietävänsä, että en ollut koskaan käyttänyt Botoxia. Olisiko se pitänyt ottaa kohteliaisuutena? Vai tarkoittiko hän että minulla oli ryppyjä? Kate Hudson ihmetteli Daily Mail -lehden mukaan.

– Kaikki haluavat kovasti selvittää ketkä ovat käyttäneet Boxosia. Sehän on upeaa, että naiset voivat välttää kauneusleikkauksissa käymistä ja ottaa hiukan Botoxia. Olen vain iloinen, että sitä on saatavilla silloin kun sitä tarvitsen.

Jennifer Aniston puolestaan paljasti taannoin käyttäneensä Botoxia, mutta kertoi samalla ettei pitänyt lopputuloksesta. Hänen mukaansa ryppyjen silottaminen vähentää ihimisten ilmeikkyyttä ja tekee heistä tunteettoman näköisiä.