Poikabändin laulaja: ”Olen eilispäivän tähti!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasan RantaRockissa 90-luvulla konsertoineen aikanaan supersuositun ’N Sync -yhtyeen jäsen Justin Timberlake on noussut sooloartistina viihdetaivaan kiintotähdeksi. Yhtyeen muut jäsenet ovat kuitenkin jääneet selvästi taka-alalle bändin hajoamisen jälkeen.

Samaan aikaan kun saman aikakauden Take That ja Backstreet Boys -poikabändien miehet kiertävät edelleen aktiivisesti konserttilavoja, on ’N Sync -yhtyeen jäsen Joey Fatone myöntänyt julkisesti olevansa eilispäivän poptähti. Hänet kuvattiin nimittäin Los Angelesissa ironisessa t-paidassa, jonka rintamuksessa luki ”Has Been”.

Paita oli ilmeisesti samalla kannanotto, sillä vain muutamaa päivää aiemmin samaisen yhtyeen jäsen JC Chasez kertoi MTV-kanavan haastattelussa, ettei ’N Sync tule enää koskaan palaamaan yhteen. Ainakaan Justin Timberlakella ei liene tällä hetkellä aikomustakaan panostaa energiaa jo vuosia sitten hajonneen yhtyeen paluuseen.