BB: Dokaaminen loppui – asukkaat kuntokuurille

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat passitettiin juuri kuntokuurille, kun uusi viikkotehtävä julkistettiin. Kaikenlainen paheellisuus alkoholi ja tupakka mukaanlukien on tästä lähtien ankarasti kiellettyä.

– Hyvinvointiviikko. Urheilu on ilon lähde, ei marttyyrikohtalon aihe. Teidän henkinen ja fyysinen hyvinvointinne on Big Brotherille tärkeä asia, BB-Aso aloitti lukemaan ohjetta.

– Big Brother haluaa tukea teidän kasvuanne pirteiksi ja terveiksi nuoriksi aikuisiksi ja on järjestänyt teille hyvinvointiviikon, jonka aikana saatte kuntoilla ja syödä terveellisesti. Saatte arvokasta ja tärkeää tietoa ravinnosta, liikunnasta, itsestänne ja elämästä.

– Viikko aloitetaan perusteellisella kuntotestauksella. Mikäli ette suoriudu aktiviteeteistä, rangaistaan siitä mitä ankarimman mukaan. Tupakanpoltto, alkoholi, rasvainen ja makea ruoka sekä kaikenlainen paheellisuus on tästä hetkestä alkaen ankarasti kielletty. Terve sielu terveessä ruumiissa.

Ensimmäiseksi BB-Dana vajosi masennukseen, kun alkoholia ei olisi luvassa tehtävän aikana. Samoilla linjoilla oli myös talon vakiovalittajana kunnostautunut BB-Toni, joka totesi ettei voisi olla ilman tupakkaa. Kätlin yritti rauhoitella miestä toteamalla ettei slummissakaan ollut tupakkaa, mutta se ei Tonia auttanut.