Onko tässä maailman seksikkäin isä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen juhlitun isänpäivän kunniaksi voidaan nostaa esiin vuorostaan myös maailman kuumimpia isiä. Eri maissa päivää vietetään eri aikoihin, joten maailmanlaajuista isien juhlaa ei taaskaan päästy viettämään, koska eilen päivää vietettiin lähinnä kylmässä Pohjolassa.

Suurimmassa osassa maita isänpäivää vietetään kesäkuun kolmantena sunnuntaina, mutta se tuskin haittaa kuumimpien isien listaamisessa juuri nyt. Yksi vahva ehdokas on nimittäin näyttelijäkomistus Colin Farrell, joka on nyt bongattu Espanjassa rennon tyylikkäänä parransängessä sekä farkkuihin ja harmaaseen villapaitaan pukeutuneena. Katso kuvat tästä.

33-vuotias irlantilaissyntyinen Colin Farrell on ehtinyt tehdä jo mittavan uran valkokankaalla ja muodostua miljoonien naisten päiväuneksi. Hänen tunnetuimpia roolejaan on nähty muiden muassa elokuvissa Miami Vice, Phone Booth, Kukkoilijat ja Minority Report. Farrellin ja hänen tyttöystävänsä, malli Alicja Bachleda-Curusin esikoinen Henry Tadeusz Farrell syntyi 7. lokakuuta 2009.