Helsingin vesikatastrofista vahingossa osa mainoskampanjaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin julkinen liikenne on päävesijohdon eilisen katkeamisen takia parhaillaan kaaoksessa, jonka kerrotaan olevan pahin ainakin kymmeneen vuoteen. Onnenpotkuksi tapahtumasarjaa ei voida sanoa missään mielessä, mutta mielenkiintoinen sattuma onnettomuuteen kuitenkin liittyy.

Tuoreiden kuvien mukaan nyt suljetun Rautatientorin metroaseman alatasolla markkinoidaan nimittäin parhaillaan näkyvästi 13. marraskuuta ensi-iltansa saavaa 2012-nimistä elokuvaa, jonka tarina liittyy olennaisesti juuri luonnonmullistuksiin ja erityisesti vedenpaisumukseen.

Nyt vedenpaisumus on aiheuttanut massiivisen liikennekaaoksen Helsingissä, ja kyseinen elokuvamainos on kaiken keskipisteessä. Eilen illalla mainos oli kaiken lisäksi edelleen metroasemalle tulvineen veden peitossa. Mainoksen tekstissä todetaan osuvasti ”Koe lopun alku”. Katso kuva tästä tai tästä.