Röyhkeyden huippu? Isä yritti rahastaa Lindsayn puheluilla 100.000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on jälleen viime kuukausina vajonnut urallaan todelliseen aallonpohjaan, kun työt ovat suorastaan hyljeksineet häntä. Elokuvaroolit ovat olleet kiven alla ja levy-yhtiökin antoi hänelle potkut. Samaan aikaan Lindsay on ollut rajuissa riidoissa isänsä kanssa ja hakenut isälle muiden muassa lähestymiskieltoa.

Michael Lohan on antanut medioille auliisti kommentteja tyttärestään, vaikka Lindsayn mukaan hän ei todellisuudessa tiedä edes tyttärensä kuulumisia eikä siksi edes ansaitse isän titteliä. Nyt Lindsayn puheille on saatu myös katetta, sillä tuoreimpien tietojen mukaan isä on yrittänyt myydä tyttärensä salaa nauhoitettuja puheluja lehdistölle.

New York Post -lehden mukaan Michael Lohan on kaupitellut Linsayn hänelle tekemiään puhelinsoittoja 100.000 dollarin hintaan useille medioille. Kauppoja ei syntynyt, mutta Radar Online sai nauhoitteet käsiinsä ilmaiseksi tehtyään isästä haastattelun. Asian tultua julki isä on kiistänyt väitteet perättöminä. Hänen mukaansa kaupan oli ainoastaan hänen oma haastattelunsa, ja senkin tarkoituksena oli ainoastaan kerätä rahaa Lindsayn pelastamiseen.