Sinustako Yleisradion uuden saippuasarjan tähti?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleisradio on käynnistämässä uuden päivittäisdraaman tuotantoa ensi syksynä, ja parhaillaan televisiosarjaan etsitään näyttelijöitä ja avustajia. Kolme kertaa viikossa esitettävä elämänmyönteinen perhesarja tulee yhtiön mukaan tarjoamaan katsojille draamaa, komediaa ja musiikkia.

TV2-kanavan ohjelmapäällikkö Olli Tola kertoo Yleisradion verkkosivuilla, että ohjelman koekuvauksissa on tähän mennessä käynyt jo peräti neljäsataa ammattinäyttelijää. Heidän lisäkseen kuvauksiin tarvitaan myös runsaasti avustajia. Heidän löytämisekseen onkin parhaillaan haku päällä.

– Olemme varautuneet siihen, että kameran eteen kutsutaan noin 500 henkilöä. Se on ehdoton maksimi. Uskomme siihen, että löydämme heidän joukostaan mielenkiintoisen kavalkadin ihmisiä, sarjan vastaava tuottaja Arttu Nurmi kertoo.

Yli 18-vuotiaat voivat hakea sarjan koekuvauksiin täyttämällä tästä hakemuslomakkeen.