The Baseballs : Strike

Albumit · Stara.fi

Saksalainen The Baseballs -yhtye kulkee Paul Ankan ja Richard Cheesen vanavedessä coveroimalla tuttuja hittejä uudessa kuosissa. Anka ja Cheese työstivät hiteistä swingiä, mutta The Baseballs on puolestaan työstänyt niistä 50-luvun rockia.

Yhtyeen itsensä mukaan bändin musiikkityyli on nimeltään voc’n’roll. Tähän tyyliin muokattu Rihannan Umbrella-kappale nousi nopeasti radiohitiksi ja nyt se on tehnyt historiaa myös discojen lattioilla. Biisistä on nimittäin yllättäen tullut yksi suosituimmista biisitoiveista, ja kappale täyttää lattiat mukavasti. Nyt tätä materiaalia on julkaistu koko levyllinen.

Umbrella-versio on hauska, mutta samaa osastoa ei jaksa kovin pitkään kuunnella. Silti The Baseballs tarjoaa poprintamalla pitkästä aikaa jotain oikeasti uutta, joten albumi on hatunnoston arvoinen. Suurin osa kappaleista vaikuttaa kuitenkin olevan lähinnä täytemateriaalia.

Mukana on muiden muassa varsin onnistunut versio Leona Lewisin Bleeding Love -kappaleesta. Levyn parhaimmistoa edustavat myös voc’n’roll-versiot Katy Perryn Hot’n’Coldista, Beyoncen Crazy In Love, Pussycat Dollsin Don’t Cha ja Robbie Williamsin Angels. Jennifer Lopezin Let’s Get Loud kuuluu puolestaan monen muun kappaleen mukana täytesarjaan.

Pisteet 3/5