Twilight-näyttelijät aiheuttivat kaaoksen lentokentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinityttöjen suosikkielokuva Twilight : Houkutus saa pian jatkoa Uusikuu -leffasta. Eilen elokuvan päänäyttelijät käväisivät Los Angelesin kansainvälisellä LAX-lentokentällä matkatessaan maailmalle markkinoimassa leffan ensimmäistä jatko-osaa.

Robert Pattinson, Kristen Stewart ja Taylor Lautner saivat aikaan hurjan paparazzihyökkäyksen ja homma meni hulinaksi. Kolmikko tarvitsi lopulta suojakseen omien turvamiestensä lisäksi myös poliiseja ennen kuin heidät saatiin kuljetettua tavarahissiin ja sillä terminaalin sisuksiin.

Näyttelijät eivät olleet kovin mielissään hässäkästä, koska erityisesti Pattinsonilta ja Stewartilta tivattiin useaan otteeseen heidän seurustelustaan ja heitä pyydettiin myös yhteiskuviin. Leffapari ei kuitenkaan suostunut poseeraamaan saati suutelemaan julkisesti yhdessä. Robert Pattinson huuteli kuvaajille vielä hävyttömyyksiä hissin ovien sulkeutuessa.