Ashley Greene tihkuu seksiä lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alastonkuviensa myötä kohuotsikoihin taannoin ensimmäisen kerran noussut Twilight-tähti Ashley Greene näyttää vakiinnuttaneen asemansa Hollywoodin pintajulkkisten saralla. Nyt hän on nimittäin päässyt koristamaan jo maineikkaan miestenlehden kantta.

Hollywoodin seuratuimpien nuorien tähtien joukkoon noussut Ashley Greene nähdään poseeraamassa seksikkäänä Maxim-lehden seuraavan numeron kannessa ja sisäsivuilla. Alice Cullenin roolia teinielokuvassa näyttelevän muodokkaan suosikkitähden kuvat löytyvät tästä.

22-vuotias Ashley Greene on ollut viime aikoina kovassa nousussa Hollywoodin julkkismarkkinoilla. Loppukesästä hän kuvasi jo kolmatta Twilight-elokuvaansa. Ashley Greene tullaan lähiaikoina näkemään myös useissa muissakin elokuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi Summer’s Blood, Skateland ja Warrior. Syksyllä 2009 Ashley poseerasi myös Saturday Night -lehden kannessa.