BB-talo muuttui ”strippiluolaksi” – miehet innostuivat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa jatketaan parhaillaan eilen julistettua terveys- ja kuntokampanjaa. Eilen asukkaille tehtiin kuntotestit, ja tänään asukkaat palasivat ulkoa talon sisätiloihin huomatakseen, että olohuoneen lattialle oli levitetty jonkinlaisia keppejä. Taloon ilmestynyt ohjaaja kertoi heille päivän ohjelmasta.

– Hei teillä on nyt Strip Aerobic -tunti. Me tanssitaan ja me stripataan, ohjaaja Essi kertoi innosta hihkuneille asukkaille.

– Aso osaatsä stripata? Me stripataan, BB-Kätlin hehkutti innoissaan.

– Ai ruvetaan? Et oo tosissas? Mulla on stringit, BB-Stephania ihmetteli.

– Mut mullakin on stringit alla! Mä en oo edes sheivannut, BB-Dana puolestaan valitti.

Ohjaaja pyysi Danaa siirtymään eturiviin, koska tämä on luultavasti hyvä strippaamaan stringeineen päivineen. Hänen mukaansa koko homman onnistuminen riippuu siitä kuinka rohkeista asukkaat ovat.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat