Britney ”playback” Spears järkyttyi murskatuomiosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna kuukauden kestävän Australia kiertueensa aloittanut poptähti Britney Spears on joutunut varsinaiseen kurimukseen, kun hänen konserttiaan on kritisoitu maan hallitusta myöden.

Kengurumaan ministeri vaati viime viikolla konserttilippuihin maininnan siitä, että konsertin musiikki tulee pääosin nauhalta. Tämän lisäksi turneen avauskonsertin katsojista osa poistui paikalta kesken konsertin.

Nyt supertähden taustavoimat ovat kommentoineen tapausta ja Britneyn tunnelmia. Paikallinen kiertuemanageri syyttää hässäkästä australialaista mediaa. Hän julkaisi tilanteesta eilen lehdistötiedotteen.

– Britney on tietoinen tästä kaikesta ja hän on erittäin järkyttynyt tilanteesta. Hänkin on vain ihminen. Minusta on vain noloa, että Britney ja hänen suuri kansainvälinen seurueensa on joutunut Australian median hampaisiin, ja lehdistössä on ollut myös täysin väärää tietoa, kiertuemanageri kertoi Daily Star -lehden mukaan.