Christian Serratos riisui kaiken mainokseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-teinielokuvien tähtenä valkokankaalla nähtävä Christian Serratos on pysytellyt vielä pääosin poissa Hollywoodin kirkkaimmista parrasvaloista. Nyt hänet on kuitenkin kiinnitetty turkiksia vastustavaan kampanjaan, jossa hänet nähdään rohkeassa kuvassa.

PETA-järjestön turkiskampanjan lukuisten muiden tähtien tapaan myös Christian Serratos on joutunut riisumaan alastomaksi. Hänet on kuitenkin asetettu poseeraamaan Twilight-leffan hengessä synkän ja sumuisen metsän keskelle. Tuttuun tapaan mainoksen tekstinä lukee ”Olen mieluummin alasti kuin pukeudun turkiksiin”. Katso kuva mainoksesta tästä.

19-vuotias Christian Serratos tunnetaan sekä näyttelijänä että laulajana ja mallina. Hän teki läpimurtonsa Hannah Montana -sarjassa ja on sittemmin nähty myös Zoey 101 ja Seitsemäs taivas -sarjoissa. Ensimmäinen merkittävä rooli nähtiin kuitenkin Twilight – Houkutus -elokuvassa, jossa hän näytteli Angela Webberin roolia.