Demi Moore on liian vanha elokuvarooleihin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itseään huomattavasti nuoremman 31-vuotiaan näyttelijä Ashton Kutcherin kanssa taannoin naimisiin mennyt näyttelijäkaunotar Demi Moore on ikäänsä nähden huomattavan nuorekas. Ei ole siis ihme, että hänen on epäilty käyneen useissa kauneusleikkauksissa. Demi on kuitenkin itse kiistänyt useasti moiset väitteet.

47-vuotias Demi poseeraa pian W Magazine -lehden joulukuun numeron kannessa ja sisäsivuilla tyylikkäissä kuvissa, ja samalla hän syyttää haastattelussa ikääntymistään siitä ettei hän ole saanut viime aikoina haluamiaan elokuvarooleja.

– On turhauttavaa, kun en saa sen tyylisiä rooleja jollaisia haluaisin. Inhoan myöntää että syytä on ikäni, mutta niin se näyttää olevan. Suurin osa naisten rooleista on tarkoitettu 25 – 35-vuotiaille, Demi Moore valittelee.

Demin kuvat voi katsoa esimerkiksi tästä. Lehdessä hän kertoo myös muiden muassa avioliitostaan 16 vuotta nuorempaan supertähteen ja paljastaa kuinka äitiys muutti hänen elämäänsä.