Hiphop-tähti Eminem palaa valkokankaalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin hiphop-artisteihin lukeutuva Eminem nähtiin vuonna 2002 upeassa debyyttiroolissa valkokankaalla elokuvassa 8 Mile. Nyt supertähti kaavailee palaavansa näyttelemisen pariin. Väliin on tosin mahtunut muutamia cameo-esiintymisiä.

Kyseessä on Shady Talez -niminen kauhutarina, eli leffan nimen perusteella tulossa on pitkälti Eminemin oma projekti. Kolmiulotteinen elokuva on määrä jakaa kolmeen eri osaan, joista jokaisessa Eminemillä on alustavien tietojen mukaan pääosa, ja kaiken lisäksi jokaisessa vieläpä eri rooli.

Hiphop-tähden lukuisten musiikkivideoiden ohjaaja Joseph Hahn kehui Eminemiä fantastiseksi näyttelijäksi ja vertasi häntä metodinäyttelijöihin ja erityisesti Daniel Day Lewisiin, joten vertailukohdat ovat ainakin korkeatasoisia. Eminem tulee olemaan itse aktiivisesti mukana myös elokuvan käsikirjoitusvaiheessa.