Jennifer Love Hewittin kuuma strippausvideo vuoti nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin ensin lihomisensa ja sitten nopean laihtumisensa merkeissä otsikoissa ollut Hollywood-kaunotar Jennifer Love Hewitt on viime aikoina esitellyt upeaa vartaloaan ahkerasti sekä bikineissä että alusasuissa. Nyt kaunotar on nähty televisiosarjasssaan strippaajana.

Kyseessä on suositun Aavekuiskaaja-televisiosarjan jakso, jota varten Jennifer Love Hewitt kävi taannoin ahkerasti myös strippaustunneilla. Nyt jakso on esitetty televisiossa ja se päätyi välittömästi myös nettijakeluun miespuolisten Jennifer-fanien iloksi. Katso video tästä tai artikkelin alta. Sarjassa Jenniferin Melinda-roolihahmon ottaa valtaansa strippaajan henki, ja luonnollisesti roolihahmo päätyy myös strippibaarin tangolle.

Viime kesänä Hewitt kertoi lehtihaastattelussa katuvansa sitä ettei nakuillut enempää nuorempana, sillä hänellä oli mielestään tuolloin upea vartalo, jota olisi kelvannut esitellä. Sittemmin kaunotar on kuitenkin ottanut vahinkoa takaisin ja poseerannut lähes viikoittain bikineissä ja nyt lisäksi myös televisiossa. Keväällä Jennifer kuvattiin esimerkiksi Havaijilla pelaamassa tennistä mustissa bikineissä ja korkokengissä.