Katrina Bowden käänsi miesten päät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Katrina Bowden on tullut televisiokatsojille tutuksi suositusta 30 Rock -televisiosarjasta, mutta viihdelehtien sivuilla hän on vielä tuore tuttavuus. Nyt Bowden on kuitenkin tekemässä kovaa nousua myös julkkisrintamalla.

Näyttävä tumma kaunotar ikuistettiin taannoin paparazzikuviin uimarannalla valkoisiin bikineihin sonnustautuneena. Nyt söpö nukkekasvoinen kaunotar on ikuistettu nettiyhtiö Googlen sponsoroimien julkkisjuhlien punaisella matolla. Katso kuvat tästä.

21-vuotias Katrina Bowden, joka on käyttänyt myös nimeä Katie Bowden, on nähty televisiossa muiden muassa Kova laki -sarjassa sekä Fall Out Boy -yhtyeen Dance, Dance -kappaleen musiikkivideossa sekä lukuisissa televisiomainoksissa. Vuonna 2006 hän tähditti One Life to Live -saippuasarjaa vain kahden jakson ajan, koska 30 Rock -sarjan kuvausten aikataulut menivät ristiin saippiksen kanssa. 30 Rock voitti syyskuussa peräti viisi Emmy-palkintoa.