Playboy-kaunotar Olivia Munn näyttävissä bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn tunnetaan myös mallina ja useiden televisio-ohjelmien juontajana. Julkkistähti esitteli taannoin kurvejaan myös Playboy-lehden sivuilla. Nyt hän on kuitenkin nostanut omaa häntäänsä, kuten kaikkien wannabe-julkkisten täytyykin.

Koska paparazzikuvaajat eivät ole ilmeisesti kiinnostuneet Munnista hänen haluamallaan tavalla, on kaunotar nyt julkaissut oman lehden, jossa keskitytään ainoastaan hänen omiin kuviinsa ja juttuihinsa. Hey Olivia! -niminen lehti sisältää yli sadan sivun verran materiaalia. Nyt osa kuvista on päätynyt myös verkkoon. Katso kuvat tästä.

26-vuotias Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild. Työn alla ovat lisäksi elokuvat Date Night ja Iron Man 2.