Shauna Sandin kuvat kauhistuttavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syksyn aikana erityisesti julkisuuteen vuotaneen kotipornovideonsa merkeissä otsikoissa ollut amerikkalainen näyttelijä ja Playboy-malli Shauna Sand on jälleen näyttäytynyt julkisuudessa. Tällä kertaa hänen kuvansa on aiheuttanut ihmetystä viihdelehdissä.

Poikaystävänsä kanssa kotivideolla seksiä harrastava ja lukuisia kertoja leikelty turbohuulinen povipommi ikuistettiin sunnuntai-iltana viettämässä iltaa Ambrose-nimisen miesartistin seurassa heidän mennessään Hollywoodin Crown-baariin. Tällä kertaa neitokaisella oli sentään housut jalassaan, mutta silti hän oli varsin pelottava ilmestys. Katso kuva tästä.

37-vuotias Shauna Sand on toiminut mallina lapsesta saakka. Ensimmäisen kerran hän poseerasi yhdeksänvuotiaana ja 15-vuotiaana hän sai ensimmäisen merkittävän mallisopimuksensa ja muutti New Yorkiin. Hän oli Playboy-lehden Playmate toukokuussa 1996. Näyttelijä Lorenzo Lamasin kanssa taannoin naimisissa ollut Shauna Sand on ollut plastiikkakirurgien veitsen kohteena lukuisia kertoja, ja tähden kasvot, rinnat ja muut vartalo ovat sen mukaiset.