Shauna Sandin kuvat kauhistuttavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syksyn aikana erityisesti julkisuuteen vuotaneen kotipornovideonsa merkeissä otsikoissa ollut amerikkalainen näyttelijä ja Playboy-malli Shauna Sand on jälleen näyttäytynyt julkisuudessa. Tällä kertaa hänen kuvansa on aiheuttanut ihmetystä viihdelehdissä.

Poikaystävänsä kanssa kotivideolla seksiä harrastava ja lukuisia kertoja leikelty turbohuulinen povipommi ikuistettiin sunnuntai-iltana viettämässä iltaa Ambrose-nimisen miesartistin seurassa heidän mennessään Hollywoodin Crown-baariin. Tällä kertaa neitokaisella oli sentään housut jalassaan, mutta silti hän oli varsin pelottava ilmestys. Katso kuva tästä.

37-vuotias Shauna Sand on toiminut mallina lapsesta saakka. Ensimmäisen kerran hän poseerasi yhdeksänvuotiaana ja 15-vuotiaana hän sai ensimmäisen merkittävän mallisopimuksensa ja muutti New Yorkiin. Hän oli Playboy-lehden Playmate toukokuussa 1996. Näyttelijä Lorenzo Lamasin kanssa taannoin naimisissa ollut Shauna Sand on ollut plastiikkakirurgien veitsen kohteena lukuisia kertoja, ja tähden kasvot, rinnat ja muut vartalo ovat sen mukaiset.

Uusimmat