Teinitähti uhkasi itsemurhalla blogissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen 18-vuotias hiphop-tähti Chipmunk on noussut otsikoihin rapakon takana, kun hän kirjoitti viime viikonloppuna Twitter-blogiinsa viestin, joka on tulkittu itsemurhauhkaukseksi.

– Haluan kuolla. Onko itsemurha helppoa? Chipmunk kirjoitti viesteissään.

Nuoren artistin oli määrä esiintyä eilen Modern Warfare 2 -pelin lanseeraustilaisuudessa, mutta esiintyminen peruttiin. Nyt hänen kerrotaan viettävän hieman lomaa vanhempiensa luona Pohjois-Lontoossa, The Sun uutisoi. Samalla hänen viestinsä on poistettu blogista.

Hiphop-artistin ystävä kertoi lehdelle, että Chipmunk on kokenut viime aikoina kovia. Ystävän mukaan suuri menestys tuli hänelle liian nopeasti, ja samalla hän on joutunut tekemään aivan liikaa töitä. Viime kuussa Chipmunkin single Oopsy Daisy nousi peräti listaykköseksi Britanniassa.