Tuottajan jättimoka – mikrofoni olikin auki…

Nettivideot · Stara.fi

Yhdysvalloissa on selvästi esimerkiksi Suomen televisiota harvinaisempaa kiroilla ja paljastella televisiossa parhaaseen katseluaikaan. Nyt asian tiimoilta on jälleen syntynyt kohu, kun tuottaja ei huomannut suorassa lähetyksessä mikrofoninsa olevan auki.

Kyseessä oli amerikkalaisen jalkapallon ottelu, jossa vastakkain olivat Villanovan ja Richmondin joukkueet. Kesken suoran lähetyksen tuottaja alkoi laukomaan omia kommenttejaan ja jopa viheltelemään, mikä viittaa siihen, ettei hän tiennyt kaiken päätyvän suoraan kotikatsomoihin.

Tuottaja eläytyi otteluun kuitenkin hieman turhankin kovasti, sillä hän kiroili kovaan ääneen peliä kommentoidessaan. Katso video tästä tai artikkelin alta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat