Rihannalla todella näyttävä iltapuku

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna nähtiin viikonloppuna pitkästä aikaa myös konserttilavalla, kun hänet nousi estradille laulamaan Los Anglesin UCLA-yliopistolla järjestetyssä tapahtumassa.

Nyt Rihanna on poseerannut varsin näyttävässä – ja Rihannan suhteen varsin peittävässä – iltapuvussa, kun hän osallistui Glamour-lehden järjestämään Vuoden nainen -gaalaan. Paljaan pinnan sijaan supertähdellä oli tällä kertaa esitellä helmenvalkeaa luomusta. Katso kuvat tästä.

Livekeikan ja julkkisgaalan myötä keskustelu on siirtynyt sujuvasti pois Rihannan viime viikolla televisiossa tekemistä paljastuksista. Hän kuvaili varsin tarkkaan helmikuista pahoinpitelyään, ja hänet hakannut ex-poikaystävä Chris Brown ilmaisi tämän jälkeen julkisesti haluavansa pitää yksityiskohdan ex-pariskunnan yksityisasiana.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat