BB-taloon perustettiin erikoisjoukkue: ”Mikä täällä haisee?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon kunto- ja terveysviikko jatkui hetki sitten jälleen uudella harjoitusteemalla, joka on tällä kertaa SWAT-erikoisjoukkue. Asukkaita saapui tänään piiskaamaan parempaan kuntoon Anna-Maija, joka järjesti heidät nopeasti olohuoneeseen ja ryhtyi toimeen.

– Mä lupaan että hiki lentää ja että te tuutte treenaamaan tänään kunnolla, Anna-Maija ilmoitti.

BB-Aso tyytyi aluksi lähinnä hihittelemään toiminnalle, mutta ohjaajan tiukkojen komennusten jälkeen hänkin otti täysillä osaa kuntoiluun – tosin äänekkään puuskuttamisen siivittämänä.

– Mä lupaan, että te tulette muutenkin punnertamaan tänään paljon. Nyt reippaammin. Kunnon kyykkyyn alas. Aso anna mennä! Mä haluan nähdä joka kerta sun jalkapohjat kun sä ponnistat. Mikä täällä haisee?, ohjaaja ihmetteli.

– P**ka, Sampo vastasi lyhyesti.