Beatrice Rosen on katastrofielokuvan kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Beatrice Rosen nähdään pian Suomessakin valkokankailla 2012-nimisen katastrofielokuvan tähtenä. Urallaan jo kuudessa elokuvassa näytellyt muodokas näyttelijätär nähdään parhaillaan poseeraamassa myös miestenlehden verkkosivuilla.

Batman: Yön ritari -elokuvassa Bruce Waynen seuralaisena näytellyt Beatrice Rosen tekee parhaillaan kovaa nousua myös viihdelehtien sivuilla, sillä neitokaisen kuvia on viime aikoina alkanut näkyä selvästi entistä useammin. Nyt hän poseeraa myös Maxim-lehden sivuilla. Katso kuva tästä.

23-vuotias New Yorkissa syntynyt, mutta Ranskassa varttunut näyttelijätär aloitti näyttelijäuransa Charmed-nimisessä televisiosarjassa, jossa hän näytteli Maya Holmesin roolia. Sittemmin hän on tähdittänyt muiden muassa televisiosarjaa Smallville sekä lukuisia ranskalaisia televisiosarjoja. Valkokankaalla hänen tunnetuin elokuvansa on Batman: Yön ritari, mutta sen lisäksi hänet on nähty muiden muassa elokuvissa Chasing Liberty, Sharpe’s Peril ja 2012. Vuonna 2009 Beatrice laajensi toimenkuvaansa myös laulajaksi levytettyään yhdessä ranskalaisen Stanilas-yhtyeen kanssa.