40-vuotias supermalli Christy Turlington tyrmäävänä alastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin supermalleihin aiemmin lukeutunut Christy Turlington on viime vuosina keskittynyt lähinnä perhe-elämään ja lapsiinsa. Pari vuotta sitten mallimaailman eturivistä vetäytynyt kaunotar tekee edelleen satunnaisia mallintöitä.

Nyt Christy Turlington nähdään näyttävissä mallikuvissa, joissa hän poseeraa alusvaatteisillaan ja parissa kuvassa myös alastomana. Toisessa hän makaa sikiöasennossa vedessä ja toisessa hän kyykistelee nakuna sillalla. Katso kuvat tästä.

40-vuotias amerikkalainen Christy Turlington toimi vuodesta 1987 saakka peräti 20 vuoden ajan Calvin Kleinin mallina. Hän on poseerannut satoja kertoja lehtien sivuilla ja mainostanut myös Maybellinen kosmetiikkaa ja Versacen vaatteita. Christy Turlington aloitti malliuransa kun hänet löydettiin malliksi 14-vuotiaana kesken ratsastusretken. Hän on yksi maailman menestyneimmästä mallinelikosta, jonka muut tähdet olivat Claudia Schiffer, Naomi Campbell ja Elle Macpherson. Turlingtonilla on kaksi lasta.