Heath Ledgerillä oli kuollessaan salasuhde kohujulkkikseen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikas näyttelijä Heath Ledger menehtyi epäselvissä olosuhteissa 23. tammikuuta 2008. Hänen kuolinsyykseen ilmoitettiin myöhemmin lääkemyrkytys, koska hänen elimistöstään löytyi yhteensä kuutta voimakasta lääkeainetta, kuten mieliala- ja unilääkkeitä.

Yhdysvalloista kantautuneiden tuoreimpien väitteiden mukaan Heath Ledgerillä olisi ollut kuollessaan salasuhde poptähti-näyttelijä Lindsay Lohaniin. Medialle auliisti tyttärestään kommentteja jakava Lindsayn isä on vuotanut medialle puhelinkeskusteluja, joissa hän toteaa Ledgerin kuoleman pilanneen tyttärensä elämän.

– Hän tapaili Heathia tämän kuollessa. En tiedä tiesitkö sinä siitä, mutta minä tiedän koska tapasin kuljettaa häntä Heathin luokse. He olivat ystäviä. Hyvin, hyvin läheisiä. Se sai hänet sekaisin. Kun hän on juovuksissa tai ottaa Adderallia hänelle voi käydä samoin kuin Ledgerille, vaikka Heath ei edes juopotellut. Häntä ei voi jättää yksin, Lindsayn isä kertoi Dina-äidille Radar Online -julkaisun käsiinsä saamissa äänitteissä.

28-vuotiaana kuollut Heath Ledger tunnettiin parhaiten menestysroolistaan elokuvassa Brokeback Mountain, jonka pääosassa hänet nähtiin yhdessä Jake Gyllenhaalin kanssa. Hän sai elokuvasta myös Oscar-ehdokkuuden. Heath Ledger aloitti uransa 17-vuotiaana australialaisessa Sweat-televisiosarjassa. Kuollessaan hän oli kuvaamassa elokuvaa The Imaginarium Of Doctor Parnassus.