Tältä näyttää Hilary Duffin lesbosuudelma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien lapsitähtenä Lizzie McGuire -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä-laulaja Hilary Duff on viime vuosina tehnyt menestyksekästä uraa myös poptähtenä. NHL-pelaaja Mike Comrien kanssa nykyisin seurustelevan neitokaisen huhuttiin taannoin hankkineen silikonirinnat.

Hilary Duff on viettänyt viime viikot The Business of Falling in Love -televisioelokuvan kuvauksissa. Nyt hänet nähdään kuitenkin myös Gossip Girl -televisiosarjassa, jossa hän jakaa kuuman lesbosuudelman vastanäyttelijänsä Jessica Szohrin kanssa. Katso kuvat tästä.

Kuluva vuosi on 22-vuotiaalle Hilarylle harvinaisen kiireinen, sillä hän on televisiosarjan lisäksi mukana neljässä tänä vuonna ensi-iltansa saavassa elokuvassa. Hänet voi nähdä muiden muassa elokuvissa Safety Glass, Greta ja Stay Cool sekä kuulla ääniroolissa elokuvassa Foodfight. The Business of Falling in Love -televisioelokuva saa sekin ensi-iltansa vuonna 2010.