Rihannan asusta näkyikin läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka r&b-tähti Rihanna poserasi näyttävässä helmenvalkoisessa iltapuvussa Glamour-lehden järjestämässä hulppeassa Vuoden nainen -gaalassa. Tuolloin kaiken oletettiin sujuneen hänen kohtaltaan kunnialla ja asunkin onnistuneen kaikin puolin hyvin.

Tänään julkisuuteen päätyneiden kuvien perusteella puku ei kuitenkaan lopulta peittänytkään aivan niin paljon kuin ensin oletettiin. Rihannan upea asu paljasti nimittäin kuvaajille vahingossa supertähden rinnan. Katso kuvat tästä. Viikonloppuna myös Rihannan toinen iltapuku paljasti hieman liian paljon paljasta pintaa, joten ei liene ihme että jotkut epäilevätkin nyt vilautuksia etukäteen suunnitelluiksi julkisuustempuiksi.

Asuihin liittyvien otsikoiden myötä keskustelu on joka tapauksessa siirtynyt sujuvasti pois Rihannan viime viikolla televisiossa tekemistä paljastuksista. Hän kuvaili varsin tarkkaan helmikuista pahoinpitelyään, ja hänet hakannut ex-poikaystävä Chris Brown ilmaisi tämän jälkeen julkisesti haluavansa pitää yksityiskohdan ex-pariskunnan yksityisasiana.