Lady Gaga paljasti todelliset kasvonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin uuden Bad Romance -singlensä julkaissut poptähti Lady Gaga on päivittäin julkisuudessa ja viihdelehtien sivuilla. Yleensä hän kuitenkin poseeraa toinen toistaan ihmeellisimmissä asuissa, ja yhtä usein hänen kasvojaan peittävät joko asusteet, aurinkolasit tai räväkät meikit.

Siviilissä Stefani Germanottana tunnettu tähti on nyt pitkästä aikaa nähty ilman tällaisia peittelyjä. Lady Gaga esitteli oikeat kasvonsa niin sanotussa perusmeikissä suositun saksalaisen Wetten Dass? -televisio-ohjelman haastattelussa. Poppari oli pukeutunut näyttävään mustaan iltapukuun, joka tosin paljasti hieman turhan paljon hänen rintavakoaan, mutta olkapäiden yläpuolella laulaja näytti kerrankin normaalilta. Katso kuvat tästä.

Tämä televisioesiintyminen oli positiivinen poikkeus tähden viimeaikaisille tyyleille, sillä äskettäin hän poseerasi suorastaan pelottavan erikoisessa Addams Family -henkisessä asussa ACE Awards -tapahtumassa New Yorkissa.