Mariah Careyn rinnat pursusivat topista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viidellä Grammy-pystillä urallaan palkittu poptähti Mariah Carey julkaisi taannoin uuden Memoirs Of An Imperfect Angel -albuminsa. Viime viikkoina laulajatähti on ollut kuitenkin otsikoissa musiikkinsa lisäksi myös pyöristyneen ulkomuotonsa merkeissä.

Viime viikolla Mariah Carey ikuistettiin musiikkivideosa kuvauksissa rannalla, kun hän oli pukeutunut valkoiseen uimapukuun. Nyt popdiiva on ikuistettu hänen saapuessaan David Lettermanin suositun keskusteluohjelman vieraaksi. Laulaja oli pukeutunut ainakin yläosastaan hieman liian pieneen läpikuultavaan ruskeaan asuun, sillä hänen rintansa eivät selvästikään mahtuneet kunnolla asun sisään. Katso kuvat tästä.

Mariahin albumista odotettiin välitöntä menestystä, mutta varsinaisia jättihittejä levyltä ei ole ainakaan vielä julkaistu. Levyn tähän mennessä menestynein kappale I Want To Know What Love Is on sekin cover-biisi eikä siis Mariahin omaa käsialaa. Mariah tähdittää parhaillaan myös Lee Danielsin ohjaamaa Precious-elokuvaa, joka sai ensi-iltansa Sundance-elokuvafestivaaleilla.