Mitä Amy Winehousen topille tapahtui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse on viime aikoina keskittynyt musiikinteon sijaan lähinnä uusien muotojensa ja huuliensa esittelyyn paparazzikuvaajille. Äskettäin hän osti yli 40.000 eurolla uudet silikonirinnat, ja sen jälkeen hän on esitellyt mielellään varustustaan julkisuudessa.

Eilen Amy Winehouse kuvattiin Lontoon Camdenissa pukeutuneena pieneen valkoiseen toppiin, jonka alle hän oli pukenut vaaleanpunaiset rintaliivit. Toppi peitti kuitenkin näkyvyyttä rintoihin ilmeisesti siinä määrin, että ”jostain syystä” sen etuosa oli revähtänyt auki paljastaen laulajatähden rintaliivit. Katso kuvat tästä.

Poppari oli juhlimassa vakiokapakassaan Hawley Armsissa, kunnes päätti poistua miesseuralaisensa kanssa kadulle paita auki. Taannoin myös Amyn isä Mitch hehkutti haastattelussa tyttärensä uusia rintoja. Parhaillaan Winehousen huhutaan kaavailevan jo seuraavia kauneusleikkauksia tai muita operaatioita.