Yökerholta vaaditaan miljardikorvauksia syrjinnästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikassa kaikki on suurta. Myös korvausvaatimukset. Tuoreessa muistissa on vielä teinitähti Miley Cyrusin oikeusjuttu, jossa aasialaiset vaativat häneltä ”vinosilmäkuvan” takia neljän miljardin, eli 4.000.000.000 dollarin korvauksia. Tuoreimmassa oikeusjutussa ravintolalta vaaditaan miljardin korvauksia.

Menestyskirjailija Teri Woods on haastanut oikeuteen New Yorkissa sijaitsevan Greenhouse-yökerhon omistajat, joilta hän vaatii tähtitieteellisiä korvauksia syrjinnästä. Elokuussa Woods järjesti tiloissa Alibi-nimisen kirjansa julkaisemisen kunniaksi kutsutilaisuuden 175 vieraalle. Osaa vieraista ei kuitenkaan päästetty sisään ravintolaan, eikä ovelta käännytetyille vieraille kerrottu syytä sisäänpääsyn eväämiseen. Kirjailijan mukaan syynä oli heidän ihonvärinsä.

– He jättivät ystäväni ja perheeni seisomaan ulos. Siellä oli todella tärkeitä ihmisiä, kuten lakimiehiä, lääkäreitä ja viihdebisneksen ihmisiä. Olin todella nolostunut. Kävelin vain ympäriinsä kyyneleet silmissä. He pilasivat minun tärkeän hetkeni, Woods kertoi Hip Hop Weekly -lehdelle.