Rihannan iltapuku paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna hiphop-tähti Jay-Z:n konsertissa yllätysvierailun tehnyt Rihanna yrittää parhaillaan saada kaikin keinoin huomion pois viimeviikkoisista paljastuksistaan, joissa hän kertoi julkisuuteen varsin seikkaperäisesti taannoisesta pahoinpitelystään.

Tehokkain keino hiljentää aikaisemmat juttuaiheet näyttää olevan uusien juttujen kehittäminen. Viime viikonloppuna Rihanna ottikin asian hoitoonsa ja poseerasi konserttinsa lisäksi useissa julkkisbileissä toinen toistaan näyttävämmissä iltapuvuissa. Yksi näistä asuista ei kuitenkaan mennyt niin sanotusti maaliin.

Rihanna poseerasi nimittäin upean helmenvalkoisen luomuksen lisäksi myös rusehtavassa iltapuvussa, jonka oli määrä vilauttaa soveliaassa määrin kaunottaren reittä. Yllättäen asu kuitenkin paljasti aivan liikaa, jolloin supertähden alushousut ja sukkanauha vilahtivat paparazzien kameroille. Katso kuvat tästä. Intiimejä ruumiinosia ei tällä kertaa nähty, mutta ne esiteltiin taannoin jo Rihanna omissa alastonkuvissa.